Finansier dit næste køb hos Kosmos Renew

26. august 2024
3 minutters læsetid

Hos Kosmos Renew tilbyder vi både Anyday og ViaBill til finansiering. Herunder kan du læse mere om hvordan.

Hvad er Anyday og hvordan fungerer det?

Anyday er en fleksibel og bekvem måde at håndtere online betalinger på. Med Anyday kan du vælge at dele betalingen op i rater helt uden, eller med minimale, ekstra omkostninger i form af renter og gebyrer.

Du kan nemlig vælge at dele betalingen op i 4 lige store rater uden ekstra omkostninger i for af renter eller gebyrer. Men du kan også vælge at dele betalingen op i 6, 8 eller 10 rater, hvor du dog bliver pålagt et mindre engangsgebyr ved betalingen. Det er dertil til hver en tid muligt at vælge at betale hele beløbet før tid.
Anyday udsteder en kreditgrænse på op til 30.000 kr., og hvad din personlige kreditgrænse bliver, beslutter de på baggrund af en kreditvurdering. En af kerneværdierne hos Anyday er gennemsigtighed, hvilket betyder lige meget hvilke rater du vælger, bliver du ikke pålagt skjulte gebyrer og renter. 

Betaling gennem Anyday kræver du downloader appen "Anyday", som er tilgængelig på Google Play og App Store, samt opretter en bruger. Appen tilbyder en overskuelig oversigt over tidligere og kommende betalinger, samt du får notifikation når det er tid til at betale din rate. Hvis du glemmer at betale, sender de en påmindelse på mail eller sms, samt du kan blive pålagt et forsinkelsesgebyr i henhold til dansk lovgivning.  Appen har på Trustpilot 4,6 stjerne fra over 1.000 anmeldelser, og kan benyttes i over 1.500 butikker og webshops i Danmark.

Hvis du ønsker at læse mere, fører dette link ind til Anydays officielle danske side: Shoppere Anyday 

Hvad er ViaBill og hvordan fungere det?

ViaBill er en betalingstjeneste, der tilbyder en "køb nu, betal senere" løsninger. Med denne løsning er det muligt at opdele din betaling i 10 lige store rater, hvilket gør det mere overkommeligt at foretage større køb. Med ViaBill kan du handle for op til 2.000 kr. rente- og gebyrfrit. Denne aftale er gældende i 365 dage. Det koster ikke noget at downloade ViaBill, eller oprette en bruger, og kan kun bruges i udvalgte ViaBill online butikker. 

Hvis du ønsker større fleksibilitet og højere kredit, er ViaBill+ en mulighed til dig, til en pris på kun 35 kr./ måned. Med denne løsning er det muligt at opdele dit køb i 4-24 fleksible rater, med mellem 2.000- 24.000 kr. i kredit, i en ubegrænset aftaletid. I ViaBill+ er Viabill Mastercard inkluderet og koster ikke noget i oprettelsesgebyr. ViaBill+ kan bruges i online- og fysiske butikker.

Hvis du ønsker at læse mere, fører dette link til ViaBills officielle danske side: For shoppere - ViaBill

Betalingen gennem ViaBill kræver du downloader "ViaBill" appen i App Store og Google Play, og opretter en MitViaBill konto. Appen har 4,3 stjerne på Trustpilot baseret på over 19.000 anmeldelser, og MitViaBill kontoen giver dig et overskueligt overblik over kreditgrænse, kontobalance, betalinger og transaktioner.

Del artiklen
Indholdsfortegnelse

Relaterede artikler