Hvem er vi?

15. juli 2024
3 minutters læsetid

Vi vil gøre det nemmere at træffe et bæredygtigt IT valg

Kosmos Renew er en nordjysk virksomhed som tilbyder køb, salg og reparation af både Apple, Android og Windows enheder. Vi har fysisk butik og eget værksted i Nørresundby tæt på Aalborg, samt en webshop på www.kosmosrenew.dk.

Vi har vores egne dygtige teknikere ansat, som tjekker og nulstiller IT-udstyret, så det er klar til sin næste ejer.

Hvorfor købe hos os?

Hos Kosmos Renew sælger vi refurbished elektronik, hvilket betyder vores produkter er brugte, men at vores dygtige teknikere har tjekket dem igennem, hvilket sikrer at du som kunde altid modtager en fuldt funktionel enhed.

Ved at købe refurbished produkter hos Kosmos Renew skåner du vores klode for meget miljøforurening.

Undersøgelser viser, at store dele af det CO2 udslip der forekommer i forbindelse med elektronik kommer fra produktionen. Eksempelvis viser en rapport fra Apple, at 80% af Co2 udslippet fra en iPhone 15 kommer i forbindelse med produktionen.

Derudover indeholder elektronik også flere farlige kemiske stoffer såsom bly, dioxin, arsen, kviksølv og vinylklorid, hvilket ved forkert affaldssortering kan ende i naturen og sidste ende have sundhedsskadelige konsekvenser for os.

Derudover produceres der elektronik som aldrig før, hvilket udleder en stor mængde CO2, hvilket fremmer klimaforandring.

Årligt forekommer der 60 millioner tons elektronikaffald på verdensplan, et tal der anslås at stige til 74 millioner tons årligt i 2030. Jo mere nyt elektronik du køber, jo mere elektronik ender som elektronikaffald.

Vision, mission og værdier

Vision

Hos Kosmos Renew stræber vi efter at være den bedste udbyder af bæredygtig elektronik til budgetvenlige priser. Vi ønsker at gøre det muligt for alle at få adgang til højkvalitets refurbished elektronik, samtidig med at vi bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Vores mål er at ændre tilgangen til at købe elektronik, ved at tilbyde miljøvenlige løsninger uden at gå på kompromis med kvalitet eller pris.

Mission

Kosmos Renew er dedikeret til at begrænse CO2-udslippet forbundet med elektronisk affald. Ved at indkøbe, teste, reparere og sælge refurbished elektronik, forlænger vi levetiden på produkter, som ellers ville ende som affald. Denne cirkulære økonomimodel hjælper os med at minimere miljøpåvirkningen og fremmer en mere ansvarlig og bæredygtig forbrugskultur. Vi sikrer, at hvert produkt gennemgår en grundig kvalitetskontrol, så vores kunder altid modtager elektronik, der lever op til deres forventninger.

Værdier

  • Gennemsigtighed: Vi tror på åbenhed i alle vores processer. Fra indkøb til salg giver vi vores kunder indsigt i, hvordan vores produkter bliver håndteret og fornyet. Vi ønsker at opbygge tillid ved at være klare og ærlige i vores kommunikation.
  • Professionalisme: Vores team består af eksperter med stor erfaring inden for elektronik og bæredygtighed. Vi leverer altid service og produkter af højeste kvalitet, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores processer og tilbud.
  • Kundeservice i verdensklasse: Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi gør. Vi er engagerede i at tilbyde en enestående kundeserviceoplevelse, hvor vi lytter til og opfylder vores kunders behov og forventninger. Vi tror på, at god kundeservice skaber langvarige relationer og tilfredse kunder.

Kosmos Renew er ikke bare en virksomhed; vi er en bevægelse mod en mere bæredygtig fremtid. Ved at vælge vores produkter er du med til at gøre en forskel for miljøet, samtidig med at du får adgang til højkvalitets elektronik til skarpe priser.

Del artiklen
Indholdsfortegnelse

Relaterede artikler