iPhone 16 er på vej. Her er hvad vi ved.

9. juli 2024
2 minutters læsetid

Snart starter iPhone hype møllen op igen! iPhone 16 er nemlig sat til at udkomme til efteråret 2024, og byder blandt andet på et nyt kameradesign, en ny knap og en ny kraftfuld chip i motoren!
Læs med her, hvor vi fortæller hvad du kan forvente dig af den nye iPhone 16.

Det samme, men med stærke nye features. 

Hver ny iPhone kommer med sine nye designelementer, og iPhone 16 er ikke anderledes i den her sammenhæng.

Allerførst kommer iPhone 16 med en ny processor. Telefonen kommer efterfølgende med en ny "A-series" chip, som skulle give bedre ydeevne. Det er muligt, at iPhone 16 Pro får en anden chip, som er endnu bedre end dens lillebror.

iPhone 16 kommer også med et redesign af kameraet. Hvor eksempelvis iPhone 15 kom med et firkantet kamera med diagonale linser, kommer iPhone 16 med en pille-lignende form og to vertikale linser. De to linser indeholder henholdsvis en "Wide" og "Ultrawide" funktion. Mikrofonen er placeret ved linserne sammen med blitzen.

iPhone 16 får den såkaldte "Action Button", som hidtil var reserveret til iPhone 15 Pro. Knappen giver brugeren hurtig adgang til forskellige funktioner såsom kamera, lommelygte, lydmemoer og forstyr ikke.

Den nye model kommer dog også med helt ny knap, nemlig den såkaldte "Capture Button". Den nye knap vil sidde på samme side som låseknappen og vil blive brugt til at kunne tage billeder og video.

Derudover følger iPhone 16 meget i fodsporene af iPhone 15, og der skulle eftersigende ikke være de store ændringer i form eller størrelse. iPhone 16 fortsætter også med at anvende USB-C teknologi til opladning. 

iPhone 16 bliver eftersigende udgivet i følgende farver: blå, pink, gul, grøn, sort, hvid og lilla.

Udgivelsesdato og pris

iPhone 16 modellerne vil eftersignede blive udgivet den 24/9 2024. Med hensyn til pris på den nye model har vi kun rygter at gå ud fra. 

iPhone 15 modellerne kostede angiveligt 16% mere at producere sammenlignet med iPhone 14 modellerne, hvilket dog ikke fik Apple til at hæve priserne voldsomt. Dog rygtes det at Apple vil sætte priserne op på iPhone 16 for at undgå at tabe for meget omsætning.

Hold øje med bloggen her for mere information om iPhone 16!

Del artiklen
Indholdsfortegnelse

Relaterede artikler